Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu la un depozit din Jilava: Pagubă de 1.000.000 de euro şi anchetă tergiversată

incendiu jilava

Un incendiu izbucnit în luna februarie a anului trecut într-un depozit aflat într-un parc industrial din Jilava, lângă Bucureşti, a provocat o pagubă de un milion de euro, iar ancheta nu a fost nici până acum finalizată, potrivit antena3.ro.

Totul a început în luna februarie a anului trecut, atunci când un incendiu a izbucnit la un depozit situat în parcul industrial Progresul din Jilava. Flăcările s-au extins şi la un alt depozit, aflat în imediata apropiere, care aparţine unei companii de mobilă.

Toată marfa deţinută în acel depozit a ars în incendiu, iar paguba s-a ridicat la aproximativ un milion de euro. O anchetă a fost deschisă, însă nici până astăzi nu a fost finalizată, astfel încât paguba să poată fi recuperată.

"O parte dintre clienţi i-am pierdut, după ce toată marfa pe care o aveam a ars, avem împrumuturi, am rezistat mai bine de un an, însă suntem la o lună-două de faliment, iar ancheta este tergiversată", a declarat Sorin Crudu, unul dintre administratorii firmei păgubite.

Oamenii spun că autorităţile nu au nicio pistă în ceea ce priveşte cauza izbucnirii incendiului, iar expertiza ar fi trebuit finalizată în luna noiembrie a anului trecut, însă nici până astăzi nu a fost depusă la dosar.

Mai mult, instanţa de judecată a obligat procurorul de caz să soluţioneze cazul până la data de 1 septembrie 2023, respectiv mâine, însă păgubiţii nu au nicio speranţă că acest lucru se va întâmpla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.