Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu pe două hectare de litieră şi plantaţie în CAraş Severin, sub furtunurile pompierilor din Moldova Nouă

Romania TV
incendiu vegetatie

Un echipaj al pompierilor din Moldova Nouă acţionează miercuri după-amiază pentru stingerea unui incendiu de litieră şi plantaţie, care se manifestă pe o suprafaţă de două hectare, în zona Ocolului Silvic Moldova Nouă, potrivit Agerpres.

"Un echipaj format din cinci pompieri militari, cu o autospecială de stingere, din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă, împreună cu lucrători ai O. S. Moldova Nouă acţionează de urgenţă pentru stingerea unui incendiu de litieră şi plantaţie, incendiu care s-a întins pe aproximativ două hectare, în zona Ocolului Silvic Moldova Nouă.

Citește și: Curs BNR, 7 aprilie 2020. Creștere de ultim moment a euro! A trecut pragul de 4,83 de lei

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 14,30, echipele, aflate în acest moment în teren, luptând pentru localizarea incendiului, intervenţia de stingere fiind în plină desfăşurare", a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU "Semenic" al judeţului Caraş-Severin, Adrian Manofu.

Şi pe parcursul zilei de marţi a avut loc un incendiu de vegetaţie uscată, în zona localităţii Liborajdea. Aici au intervenit de urgenţă şase subofiţeri cu o autospecială de stingere, din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă care, alături de 11 lucrători ai Ocolului Silvic Moldova Nouă, au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul, evitând astfel ca acesta să se extindă la o suprafaţă mult mai mare.

În urma incendiului a fost afectată o suprafaţă de 23 de hectare, din care 11 hectare de litieră şi 12 hectare de păşune împădurită.

Cauza incendiului a fost, şi de această dată, focul deschis în spaţii deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.