Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu PUTERNIC în Bucureşti: Un mort şi 19 persoane intoxicate cu fum: S-a declanşat PLANUL ROŞU / UPDATE

ISU București-Ilfov
incendiu

UPDATE

In interiorul caminului de batrani se aflau 20 persoane varstnice, 19 dintre ele transportate la spitale si o persoana gasita decedata. In acest moment se actioneaza pentru stingerea incendiului la mansarda unei cladiri invecinate caminului de batrani. Totodata, pompierii actioneaza si pentru stingerea incendiului de la service-ul situat in spatele caminului de batrani (ard cauciucuri depozitate in containere). Interventia este dificila, temperatura degajata este foarte mare, degajari foarte mari de fum, flacari violente, anunţă cei de la ISU.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Incendiu extrem de violent în Bucureşti la un azil de bătrâni. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. Din păcate, un bărbat a încetat din viaţă, iar 19 persoane au fost intoxicate cu fum. 10 dintre aceste persoane au fost transportate la spital. Se intervine cu 8 maşini de pompieri pentru stingerea incendiului. Bătrânii au fost duşi la spitalele Floreasca, Pantelimon şi la Spitalul Judeţean Ilfov.

Citește și: Val de scumpiri! Iată ce prețuri vor crește de la 1 octombrie

Au fost evacuate 32 de persoane. Oamenii sunt intoxicaţi cu fum, dar nu prezintă arsuri.

Este vorba despre centrul Sole situat vis-a-vis de staţia de metrou Mihai Bravu. Unul dintre salvatori luat cu ambulanta. Se intervine de ore bune, dar incendiul de la azil a ajuns şi la o clădire invecinată. Suprafata afectata este de peste 200 de metri.

Citește și: Vești bune pentru elevi! De ce reduceri vor beneficia

Secretarul de stat, Raed Arafat a intervenit la România TV şi a oferit primele informaţii. "Nu există risc de extindere. E în curs de lichidare acest incendiu", a spus Arafat.
Avand in vedere degajarile foarte mari de fum, ISU recomanda cetatenilor din vecinatatea incendiului sa inchida usile si ferestrele, pentru a evita expunerea la fum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.