Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic într-o comună din Vrancea: O gospodărie s-a făcut scrum în urma unui scurtcircuit

isu mures
incendiu pompieri

O femeie de 64 de ani din Negrileşti a ajuns la spital, luni, după ce casa i-a luat foc din cauza unui scurtcircuit, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"Un apel primit luni dimineaţă, la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 05,30, anunţa despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din comuna Negrileşti. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la o locuinţă în suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi şi la anexele acesteia pe circa 150 metri pătraţi. Echipajul SMURD prezent la faţa locului a acordat primul ajutor calificat unei femei în vârstă de 64 de ani, care a suferit atac de panică. Pacienta a fost transportată ulterior la Compartimentul de Primiri Urgenţe Vidra", a precizat ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, pompierii au acţionat mai bine de patru ore pentru lichidarea incendiului, reuşind să salveze şase bovine şi 20 ovine, precum şi multe articole de mobilier şi îmbrăcăminte din interiorul locuinţei.

În ciuda eforturilor depuse de pompieri, locuinţa şi anexele în suprafaţă de circa 350 metri pătraţi, precum şi 30 de păsări, nu au putut fi salvate.

Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

La intervenţie au participat patru echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, alături de pompierii voluntari ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Negrileşti şi Tulnici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.