Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu PUTERNIC la un bloc din Piatra Neamţ. Locatarii, EVACUAŢI de urgenţă

adevarul.ro
incendiu bloc Piatra Neamt

Un puternic incendiu a afectat, joi, acoperişul unui bloc de locuinţe din centrul municipiului Piatra Neamţ, iar locatarii au fost evacuaţi, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Mihai Ciprian Mitrea.

Potrivit acestuia, incendiul, care a avut loc în "Cartierul nemţesc", a fost lichidat după intervenţia a cinci echipaje de pompieri, fără a fi înregistrate victime.

Citeşte şi: Femeie rănită grav după explozia unei motocoase. Victima, în COMĂ indusă

"O parte dintre persoane s-au autoevacuat, iar o parte le-am evacuat noi. Este vorba de opt persoane. A fost un incendiu de impact din prisma faptului că imobilul se află în zona centrală şi a fost văzut de foarte mulţi oameni. Incendiul se manifesta şi cu flacără. Principalul nostru scop a fost să nu avem victime şi a nu-l lăsa să se propage la apartamente şi am reuşit", a afirmat Mitrea.

Şeful ISU Neamţ susţine că, deocamdată, cauza producerii incendiului nu este cunoscută, însă specialiştii instituţiei se află la faţa locului pentru a stabili motivul declanşării focului.

Conducerea Primăriei Piatra Neamţ a anunţat că va asigura hrană şi spaţii de cazare pentru locatarii din blocul cuprins de flăcări. De asemenea, pentru persoanele care au suferit pagube în urma incendiului vor fi alocate sume de bani din bugetul local.

"Primăria Piatra-Neamţ este pregătită să asigure hrană şi cazare persoanelor ale căror locuinţe au fost afectate de incendiu, la căminul Colegiului Gheorghe Cartianu şi în locuinţele din proprietatea municipalităţii. Primăria va asigura sprijin financiar victimelor incendiului de la blocul nemţesc în urma unor anchete sociale. Aşteptăm o evaluare completă a pagubelor generate de incendiu şi suntem pregătiţi sa intervenim cu măsuri suplimentare" a declarat primarul Dragoş Chitic, potrivit Adevărul.

Citeşte şi: Administrator de firmă, REŢINUT pentru evaziune fiscală. Prejudiciu IMENS .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.