Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic la un imobil din Petroşani: Cinci apartamente, grav afectate

Mediafax
pompieri

Acoperişul unui imobil cu cinci apartamente din municipiul Petroşani a fost grav afectat joi de un incendiu care s-a extins rapid pe circa 100 de metri pătraţi, pentru limitarea şi stingerea flăcărilor la faţa locului intervenind cinci maşini ale pompierilor militari.

"Pompierii au găsit incendiul extins pe aproximativ 100 de metri pătraţi din acoperişul unui imobil în care se aflau cinci apartamente. Echipajele, alcătuite din 17 pompieri cu cinci maşini de intervenţie, au reuşit îngrădirea şi limitarea arderii la o parte din acoperiş şi stoparea propagării incendiului la întregul imobil sau la cele din vecinătate", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Claudiu Florică și Dinu Pescariu SCAPĂ de dosarul Microsoft: faptele s-au PRESCRIS! Judecătorii confiscă 22 de milioane de euro

Incendiul a afectat grav acoperişul şi podul clădirii, deteriorând instalaţia electrică şi plafonul celor cinci apartamente din imobil.

Pompierii militari au apreciat că incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit produs la un cablu electric cu defecţiuni sau neizolat corespunzător.

În urma acestui incident, pompierii militari reamintesc populaţiei să acorde o atenţie sporită instalaţiei electrice din locuinţă, să evite improvizaţiile sau suprasolicitarea reţelei electrice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.