Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu uriaș la Suceava: O sală de evenimente a fost grav afectată

agerpres
incendiu

Sala de evenimente de la pensiunea Curtea Bizantină din localitatea Şcheia a fost grav afectată de un incendiu izbucnit, marţi, de la cablu electric defect, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată. Potrivit ISU Suceava, pompieri militari de la detaşamentele Suceava şi Rădăuţi, împreună cu cei de la Garda de Intervenţie Gura Humorului, au intervenit cu şase autospeciale de stingere, o autoscară de intervenţie la înălţime şi o ambulanţă SMURD B2, pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la acoperişul sălii de evenimente din comuna Şcheia.

La sosirea echipajelor, ardeau cu degajări mari de fum materiale combustibile depozitate în încăperile de la nivelul mansardei, incendiul fiind propagat la acoperişul construcţiei.

Au ars acoperişul sălii de evenimente pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi şi materiale combustibile depozitate în încăperile de la nivelul mansardei. Au mai ars centrala de ventilare (climatizare), bârne din lemn, astereala acoperişului şi s-au degradat bunuri din interior şi finisajele interioare. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat. Pompierii au salvat restul construcţiei şi pensiunea turistică adiacentă, aflată la circa cinci metri distanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.