Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu violent la o fermă din localitatea Boiu - Au ars aproximativ 350 de baloţi de lucernă

Captură Argeș Știri
incendiu ferma

Aproximativ 350 de baloţi de lucernă au ars, vineri, într-un incendiu produs la o fermă din localitatea bihoreană Boiu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit Agerpres.

''Vineri, 16 iunie, pompierii militari salontani au acţionat pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins sute de baloţi de lucernă depozitaţi într-un fânar din cadrul unei ferme din localitatea Boiu, comuna Ciumeghiu'', precizează informarea ISU Bihor.

La faţa locului au fost mobilizate, cu operativitate, echipajele de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Salonta, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

''În momentul sosirii echipajelor, ardea aproximativ jumătate din cantitatea de plante furajere depozitate în fânar, flăcările ameninţând să se extindă la alte sute de baloţi din interiorul construcţiei. Pompierii militari au reuşit să localizeze incendiul în aproximativ 10 minute de la sosirea la locul intervenţiei, împiedicând propagarea acestuia şi salvând astfel aproximativ 300 de baloţi de lucernă, care, ulterior, au fost evacuaţi de proprietar şi de vecinii acestuia, cu ajutorul utilajelor din dotare'', arată sursa citată.

În urma evenimentului au ars circa 350 de baloţi de lucernă.

Incendiul a fost stins în jurul orei 9,00, însă forţele de intervenţie au continuat, timp de peste patru ore, să acţioneze pentru căutarea focarelor ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

 

Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a incendiului autoaprinderea plantelor furajere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.