Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la Ferma Dacilor: ISU Prahova a găsit 6 nereguli la un control efectuat în 2019

ISU
incendiu ferma dacilor

Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Prahova făcuseră în anul 2019 un control pe fond la pensiunea din Tohani Ferma Dacilor, care a ars duminică dimineaţă.

La acel moment, reprezentanţii unităţii de cazare nu au pus la dispoziţie documente din care sa rezulte momentul punerii în funcţiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării şi obţinerii avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu.

„Pentru obiectivul vizat a fost efectuată o verificare pe fond în anul 2019, fiind identificate 6 nereguli, dintre care una a fost remediata pe timpul controlului si au fost aplicate 6 avertismente”, informează ISU Prahova.

La momentul verificării nu au fost puse la dispoziţia inspectorilor documente din care sa rezulte momentul punerii în funcţiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării şi obţinerii avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu, a relatat ISU.

Trei persoane - doi adulţi şi un copil - au fost găsite carbonizate, iar alte cinci sunt căutate după incendiul care a afectat marţi dimineaţă pensiunea Ferma Dacilor, din localitatea Tohani (judeţul Prahova). Două persoane au suferit arsuri la nivelul mâinilor şi feţei, fiind transportate la spital.

ISU Prahova a anunţat că pensiunea nu are autorizaţie de securitate la incendiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.