Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la vila din Băile Tuşnad a fost stins: Pagubele se ridică la 800.000 de lei

Incendiul de la vila din Băile Tuşnad a fost stins, miercuri seara, în urma intervenţiei a peste 40 de pompieri militari şi civili, cauza probabilă a producerii acestuia fiind jocul copiilor cu focul, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

"În această după-amiază, peste 40 de pompieri militari şi civili din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc şi SVSU Băile Tuşnad, Sânmartin şi Sânsimion au intervenit, timp de peste 4 ore, pentru stingerea unui incendiu produs la o vilă din staţiunea Băile Tuşnad. Suprafaţa afectată este de aproximativ 500 mp. Au acţionat cinci autospeciale de stingere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime", a precizat ISU Harghita.

Citește și: PSD face front comun cu AUR! Solicitarea lui Alexandru Rafila

La sosirea echipajelor de intervenţie, ardea generalizat acoperişul cu învelitoare din ţiglă şi mansarda din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, incendiul propagându-se şi la etajul inferior, cu pericol de extindere la clădirile învecinate.

Au ars, în totalitate, acoperişul şi mansarda, etajul I fiind afectat în proporţie de 60%, iar la nivelul demisolului, construit din piatră, au ars doar elemente de construcţie prăbuşite de la nivelele superioare.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a incendiului ar fi jocul copiilor cu focul.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de 800.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 300.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.