Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul izbucnit la un depozit de cauciucuri din Galați a provocat pagube de aproximativ 400.000 euro

ISU Bucuresti-Ilfov
pompieri incendiu

Incendiul izbucnit la un depozit de cauciucuri pentru utilaje miniere din Zona Liberă Galaţi ar fi provocat, la o primă estimare, pagube de aproximativ 400.000 euro, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, cu ajutorul unor utilaje, s-a reuşit ca aproximativ 100 de anvelope dintre cele peste 200 care au fost cuprinse de foc să fie îndepărtate de zona incendiului. La faţa locului acţionează cinci autospecialele de stingere cu apă şi spumă, pentru asigurarea zonei, iar la finalul intervenţiei se va stabili cauza incendiului de vegetaţie care s-a extins la depozitul de anvelope.

Citește și: Coloană de camioane de peste opt kilometri la frontieră din cauza unor probleme tehnice ale autorităţilor ungare

Aproximativ 200 de cauciucuri de utilaje grele depozitate în Zona Liberă Galaţi au luat foc, duminică, iar fumul degajat de incendiu a acoperit zona. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, este vorba de cauciucuri de utilaje miniere, fiecare cântărind peste două tone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.