Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep DECAPITĂRILE: Costel Alexe anunță că a cerut schimbarea din funcţie a comisarului şef de la Garda de Mediu Bucureşti

Inquam Photos / Octav Ganea
costel alexe

Încep decapitările după ce nivelul poluării din București a explodat luni. Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunţat,că a cerut comisarului general de la Garda Naţională de Mediu schimbarea din funcţie a comisarului general de la Garda de Mediu Bucureşti, scrie News.ro.

Costel Alexe a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în prezent comisarii Gărzii de Mediu verifică operatorii economici din Bucureşti şi Ilfov care desfăşoară procese de ardere.

Citește și: AFACERE PROSPERĂ, chiar sub nasul autorităților: Vânzarea de permise FALSE înflorește ONLINE

"În momentul de faţă, comisarii Gărzii de Mediu din Bucureşti şi din judeţele vecine au o amplă campanie de control la toţi operatorii economici din Bucureşti şi Ilfov pe procesele de ardere şi emiterea în atmosferă a diverşilor poluanţi, care afectează calitatea aerului din Bucureşti. În urma informaţiilor apărute în spaţiul public şi unei implicări nu tocmai eficiente a Gărzii de Mediu Bucureşti în ceea ce înseamnă monitorizarea problemelor de mediu cu care se confruntă Bucureştiul, am solicitat astăzi comisarului general de la Garda Naţională de Mediu schimbarea din funcţie a comisarului şef de pe Bucureşti, de la Garda de Mediu”, a afirmat Costel Alexe.

 

Luni, ministrul Mediului Costel Alexe a explicat că gradul de poluare înregistrat în noaptea precendentă în Bucureşt a fost determinat de un incendiu la Gara de Nord, de arderi de vegetaţie şi de cauciucuri, dar şi de faptul că viteza vântului a fost redusă. Alexe a invocat şi ”activităţi industriale care se desfăşoară în judeţul Ilfov sau în Bucureşti, mai ales noaptea, care dau în atmosferă cantităţi ridicate de poluanţi”. El a precizat că situaţia începe să se normalizeze şi a anunţat că vor avea loc controale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.