Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep lucrări de proporţii în sectorul 4.Printre ele: supralărgirea şoselei Berceni şi extinderea reţelei de iluminat

pixabay.com
lucrari drum in lucru

După 80 de la inaugurare, Primăria Sectorului 4 începe primele lucrări de supralărgire a șoselei Berceni. În plus, se extinde și rețeaua de iluminat public până la Șoseaua de Centură, potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi:  AVERTISMENT - România, lovită de un GER NĂPRASNIC la iarnă. Specialiştii anunţă şi MINUS 30 DE GRADE

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a semnat ieri, 19 octombrie 2017, ordinul de începere a lucrărilor de extindere și modernizare a rețelei de iluminat public stradal pe șoseaua Berceni, tronsonul dintre Apărătorii Patriei și Șoseaua de Centură. În paralel cu aceste lucrări, au fost demarate și lucrări edilitare precum modernizarea rețelelor de apă-canal și cele de distribuție a gazelor. Șantierul va fi deschis ca urmare a faptului că au fost obținute deja toate avizele prevăzute de lege pentru lărgirea șoselei Berceni cu încă o bandă pe fiecare sens de circulație, lucrările efective urmând să înceapă de săptămâna viitoare. Termenul de finalizare a acestor lucrări este luna decembrie 2018.

Supralărgirea șoselei Berceni este unul dintre cele trei mari proiecte de infrastructură aflate în lucru la nivelul Sectorului 4. În situație similară se află și strada Turnu Măgurele, tronsonul cuprins între Apărătorii Patriei și intersecția cu bulevardul Constantin Brâncoveanu, precum și strada Luică, tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Constantin Brâncoveanu și șoseaua Giurgiului. În plus, Administrația Locală a demarat deja și ample lucrări de reabilitare a bulevardelor Tineretului, Alexandru Obregia și Constantin Brâncoveanu, lucrări ce presupun, pe lângă amenajarea de parcări în spic și reamenajarea spațiului verde, și reabilitarea trotuarelor aferente acestor bulevarde, precum și modernizarea tuturor rețelelor de utilități.

Niciuna dintre aceste lucrări nu ar fi fost posibile fără sprijinul Primăriei Generale, care a permis ca arterele de circulație menționate mai sus să treacă din administrarea Consiliului General al Municipiului București în administrarea Sectorului 4. În plus, este important de apreciat implicarea doamnei Primar General, Gabriela Firea, în procesul de avizare a tuturor lucrărilor amintite mai sus.

„Este pentru prima dată în ultimii 28 de ani când la nivelul Sectorului 4 se lucrează coordonat cu Primăria Capitalei și, tot ca o premieră, modernizarea rețelelor de utilități se realizează înainte de lucrările de asfaltare. Acest lucru înseamnă dezvoltare, înseamnă pași mari către normalitate. N-am fi putut discuta astăzi despre aceste lucruri fără sprijinul Primarului General, doamna Gabriela Firea, căreia îi mulțumesc pentru că vine în ajutorul locuitorilor sectorului 4”, declară Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Citeşte şi: Tudorel Toader anunţă ANCHETĂ pe liberările condiţionate. Ministrul verifică TOATE hotărârile judecătoreşti - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.