Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep racolările între partide - Dezvăluirea făcută de Cristina Trăilă: Există cinci primari PSD care intenţionează să vină la PNL

psd pnl

Deputatul PNL Cristina Trăilă a declarat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că există cinci primari PSD care intenţionează să vină la PNL, dar liberalii deocamdată au respectat întelegerea din coaliţie. Cred că ar fi o soluţie să avem alegerile parlamentare odată cu alegerile locale, a mai spus parlamentarul PNL, anunță News.ro.

”E un exemplu la Teleorman, în care noi am căzut de acord într-o primă fază să fim cooperanţi şi există cinci astfel de primari PSD care intenţionează să vină la PNL, sperăm să fie constructivi cei din coaliţie”, a spus Cristina Trăilă.

Ea a precizat că liberalii ”deocamdată au respectat întelegerea din coaliţie”.

”Cred că ar fi o soluţie să avem alegerile parlamentare odată cu alegerile locale, ar fi o chestiune interesantă pentru că, vrând nevrând eşti într-o campanie naţională şi mesajul pe care îl dai şi ţi-l asumi este cel al partidului pe care îl reprezinţi şi lcururile s-ar clarifica şi din punctul de vedere a aceea ce trebuie să facă parlamentarul şi a ceea ce trebuie să facă primarul ca politică publică”, a mai arătat Trăilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.