Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep răfuielile în PNL: Omul lui Orban, 'executat' de la conducerea unei instituţii de oamenii lui Cîţu

PNL siglă

Un membru PNL este demis de către un ministru PNL. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a semnat ordinul prin care l-a demis pe Cătălin Canciu, șeful învățământului brailean, informează debraila.ro.

Inspectorul școlar general rămâne fără funcție începând cu dată de 7 iunie, când îi încetează numirea prin detașare în interesul învățământului. Canciu este consilier local municipal și președinte al Organizației Municipale PNL, aflându-se în tabăra care îl susține la președinția partidului pe Ludovic Orban.

"Colegii noștri PSD-iști din partid, temându-se de încrederea pe care o avem în rândul colegilor și că îi vom zdrobi la alegerile interne, au acționat la cacealma, chiar sub o formă siciliană. Domnul Orban mi-a zis că e incredibil! Eu nu cedez. Eu nu mor de funcția asta", a declarat Cătălin Canciu pentru debraila.ro.

Preşedintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, este secretar de stat în Ministerul Muncii şi a apărut alături de Florin Cîţu în fotografia de la lansarea candidaturii premierului la funcţia de preşedinte al PNL.

Liberalul a fost numit la începutul acestui an, mai exact pe 14 ianuarie, înlocuindu-l pe PMP-istul Viorel Botea. În locul lui Canciu a fost numit inspectorul de matematică Nicolae Cătălin Stănică (foto dreapta), care a fost inspector școlar general adjunct în perioada 2012-2014, când era membru ALDE. La alegerile locale din 2020, Stănică a candidat din partea PMP pentru un fotoliu de consilier local municipal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.