Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep să se redeschidă restaurantele

exquis.ro
masa restaurant

Restaurantele din orașul Iași vor fi deschise la 30% din capacitate. În alte nouă localități din județul Iași, restaurantele și cafenelele vor fi închise. Deciziile au fost luate joi de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Iași.

Conform deciziei CJSU Iași, restaurantele și cafenelele din comunele Aroneanu, Dolhești, Holboca, Horlești, Miroslava, Rediu, Tomești, Țuțora și Valea Lupului, unde incidența cazurilor de Covid a depășit 3 la mia de locuitori, sunt închise, scrie mediafax.ro.

Citește și: Gigi Becali îl desfiinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

În Iași, Pașcani, Hîrlău, Podu Ilioaiei, Bârnova, Ciurea, Comarna, Costești, Heleșteni, Ipatele, Miroslovești, Plugari, Răchiteni, Schitu Duca, Ungheni, unde indența este curpinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori, restaurantele și cafenelele vor funcționa la 30 la sută din capacitate, între orele 6.00-23.00. În restul localităților din județ, localurile vor fi deschise la 50% din capacitate.

După același algoritm vor funcționa și cinematografele, instituțiile de spectacole, dar și firmele din domeniul jocurilor de noroc.

Citește și: Anunț de ultim moment al Olguței Vasilescu! ‘PSD a semnat’

Decizia CJSU a fost adoptată joi, iar măsurile sunt valabile timp de 14 zile, până în 28 octombrie, când vor fi reevaluate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.