Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începând cu 2025, oamenii vor putea să ia masa în spațiu: sumă șocantă ce trebuie să scoasă din buzunar pentru o gustare

SpaceVIP

SpaceX a împărtășit deja planurile sale de a transporta oameni în jurul Pământului, iar întreaga idee de turism spațial este de așteptat să devină uriașă pe măsură ce tehnologia face ca accesul în spațiu să fie mai ușor și mai accesibil. Dar, dacă nu vă pasă de accesibilitate, puteți lua parte la prima masă de lux în spațiu, care este așteptată să aibă loc cândva anul viitor, informeazp bgr.com.

Călătoria până la marginea atmosferei terestre pentru o cină cu stele Michelin va avea loc datorită unui parteneriat între compania de turism spațial de lux SpaceVIP și renumitul bucătar Rasmus Munk. Împreună, bucătarul și compania oferă șansa ca șase călători să se bucure de masa lor la marginea spațiului.

content-image

495.000 de dolari de persoană pentru a participa la cină

SpaceVIP a anunțat planurile de a trimite șase persoane care vor lua cina la marginea atmosferei într-un balon spațial Space Perspective numit Spaceship Neptune. Dacă gândul de a savura prima masă de lux în spațiu este atrăgător, atunci, fără îndoială, veți dori să știți cât va costa. Potrivit Forbes, SpaceVIP și Rasmus Munk vor percepe suma uluitoare de 495.000 de dolari de persoană pentru a participa la cină.

content-image

Data de lansare a evenimentului a fost stabilită pentru sfârșitul anului 2025 și se așteaptă ca acesta să plece de la Centrul Spațial Kennedy din Florida atunci când va decola. Se așteaptă ca zborul să dureze în total aproximativ șase ore. Participanții de la bord vor avea acces la Wi-Fi în timp ce se află la bord, ceea ce le va permite să transmită în direct și să arate experiența prietenilor și familiei lor de pe Pământ.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.