Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începând cu 30 ianuarie, minorii nu vor mai putea să joace Fortnite

Epic Games
Fortnite

Începând cu 30 ianuarie, utilizatorii care au descărcat Fortnite din App Store și Google Play nu vor mai putea să deschidă jocul dacă au sub 18 ani, informează The Verge.

"Începând cu 30 ianuarie, jucătorii Fortnite care folosesc versiunea 13.40 a aplicației din august 2020, disponibilă anterior pe iOS, MacOS și Google Play, nu vor mai putea folosi V-Bucks și trebuie să aibă peste 18 ani pentru a continua să joace" - se afirmă în comunicatul dezvoltatorilor jocului, informează Gazeta.ru, potrivit Rador.

Aceste restricții sunt asociate cu faptul că, în luna decembrie, studioul Epic Games a introdus conturi speciale pentru copii în Fortnite, Rocket League și Fall Guys, care au primit anumite restricții. De exemplu, un minor nu va putea să facă achiziții în aplicație sau să folosească chat-ul până când nu are consimțământul unui părinte sau al unui tutore.

Din cauza faptului că, în 2020, Apple și Google au eliminat Fortnite din magazinele lor de aplicații, versiunile deja instalate ale jocului nu au fost actualizate de mult timp, ceea ce înseamnă că utilizatorii sub 18 ani nu vor putea activa "contul de copil" și nu vor putea continua să joace.

Descărcarea Fortnite pe iOS nu mai este posibilă, dar utilizatorii pot rula versiunea actuală a aplicației în cloud folosind serviciile Nvidia GeForce Now sau Xbox Cloud Gaming. Anterior, Gazeta.ru a anunţat că Fortnite a fost inclus în top 3 al celor mai toxice jocuri din 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.