Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începând cu anul universitar 2020-2021, Facultatea de Teologie din Timişoara va avea un sediu nou

www.wikipedia.org
biserica ortodoxa

Începând cu anul universitar 2020-2021, Facultatea de Teologie din Timişoara va dispune de un sediu nou. Clădirea se află la jumătatea distanţei dintre Piaţa Unirii şi Iulius Town, pe strada Oituz.

Imobilul a fost restaurat şi amenajat de specialişti în domeniu, astfel încât în momentul de faţă „răspunde celor mai exigente cerinţe tehnice, ecologice şi de accesibilitate”, potrivit basilica.ro.

Citește și: A căzut sau a fost aruncat? Un copil de 2 ani a murit azi, după ce s-a ‘precipitat’ de la etajul 5 al unui bloc din Capitală

Suprafaţa generoasă, compusă din parter, etaj şi mansardă, oferă spaţii pentru săli de curs, seminar, amfiteatre, capelă, săli de documentare, precum şi multiple soluţii multifuncţionale pentru organizarea de conferinţe, simpozioane, manifestări artistice.

Recepţia lucrărilor a fost făcută la finalul lunii aprilie de o comisie specializată a Departamentului de Evidență Patrimoniu, Achiziții și Monitorizare Investiții a Universităţii de Vest Timişoara.

Citește și: Camera Deputaților a adoptat moțiunea simplă ‘Virusul Cîțu a infectat economia națională’

În momentul de faţă, spaţiul este complet funcţional şi accesibil, astfel încât cu începere din anul universitar 2020-2021, studenţii teologi îşi vor putea desfăşura cursurile în condiţii deosebite, beneficiind de dotări ultramoderne.

Anul acesta vor fi disponibile la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală 15 locuri bugetare şi 25 de locuri cu taxă, iar programul de master „Religie, cultură, societate” dispune de 12 locuri bugetare şi 18 locuri cu taxă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.