Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incepând de astăzi, 1 aprilie, intră în vigoare noi restricții în Croația!

Operation World
Croatia
Incepand de astazi, 1 aprilie, intra in vigoare noi restrictii in Croatia,  valabile pana la 15 aprilie (inclusiv interzicerea antrenamentului în interior, restricții privind locurile de joacă pentru copii și o  restricționare temporara a călătoriilor transfrontaliere).
Incepand de azi, cand numarul de noi infectari a fost cu 47% mai mare decât săptămâna trecută, trecerea frontierei a fost reglementată (cu excepția nomazilor digitali și a copiilor). Autoritățile croate de frontieră vor accepta teste antigen rapide, precum și certificate privind vaccinarea (inclusiv cu vaccinul Sputnik V si Sinopharm) și certificatele care dovedesc recuperarea post COVID-19 (valabile 180 de zile de la data emiterii).
În afară de restricțiile la nivel național, autoritățile au luat decizii specifice pentru regiunile Šibenik-Knin și Split-Dalmația.
În Split-Dalmația, care a înregistrat o creștere mare a cazurilor, va fi introdusă purtarea obligatorie a măștilor în aer liber, la fel și interzicerea vânzării de alcool între orele 20:00 și 06:00. Activitatea cafenelelor va fi restricționată incepand cu ora 20:00 și va fi posibil să se servească mâncare și băutura numai în aer liber. În Zagreb, dacă sunteți singur în aer liber, nu este nevoie să purtați mască. Purtarea măștii în aer liber se aplica in locurile aglomerate, unde distanța fizică nu era posibilă. Croația este în prezent pe locul 18 în UE în ceea ce privește numărul de decese la un milion de locuitori, iar in ceea ce privește incidența din ultimele 14 zile este pe locul 12.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.