Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începând de astăzi regulile de socializare în Anglia se vor schimba...

facebook.com
Open deschis
Începând cu 12 aprilie regulile de socializare în Anglia se vor schimba. Astfel, va fi permisă redeschiderea: magazinelor cu produse neesențiale; saloanelor de îngrijire personală - frizerii, manichiură și pedichiură; bibliotecilor și centrelor comunitare; restaurantelor și cafenelelor cu terase în exterior pentru servirea la masă; atracțiilor în aer liber - grădinile zoologice, parcurile tematice și cinematografele exterioare de tip drive-in; sălilor de fitness din interior pentru exerciții fizice individuale; va fi permisă desfășurarea unor evenimente de dimensiuni mici, în aer liber, precum târgurile;
va fi permisă oficierea căsătoriilor, ceremoniilor de parteneriat civil, a evenimentelor comemorative cu participarea a max.15 persoane; Se recomandă evitarea călătoriilor nenecesare pe distanțe mari; Întâlnirile între persoane sunt premise în spații deschise (parcuri, plaje, păduri, locuri de joacă etc), potrivit regulii grupului de max. 6 persoane provenind din familii diferite.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.