Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe bătălia pentru Cotroceni. Cine ar putea să-i ia locul lui Klaus Iohannis!

Dacian Cioloș își anunță voalat intenția de a candidat la alegerile prezidențiale din 2024. Invitat în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, fostul premier, în prezent europarlamentar, a spus că este posibil să candideze pentru Cotroceni.

Vezi și: Numele miniștrilor vehiculați în PNL, USR PLUS și UDMR - Schița Guvernului Florin Cîțu, după negocierile de la Vila Lac

Întrebat dacă își dorește să fie președintele României, Dacian Cioloș a spus: “Dacă voi candida, nu știu încă, dar nu e exclus nimic. Nu exclud posibilitatea asta. Cred că sunt foarte mulți români care se gândesc la lucrul acesta, pentru că e o poziție din care, de multe ori, crezi că poți să faci niște lucruri. Chiar dacă nu e întotdeauna așa. (...) Dar să răspund pe scurt la întrebare - da, nu exclud!”

Întrebat dacă se vede președintele României, Cioloș a răspuns: “Păi, dacă nu m-aș vedea, nu m-aș gândi să candidez. Probabil va fi 2024. Dacă nu o să fie în 2024, nu știu dacă o să mai fie. Dar dacă știrea e că Cioloș va candida la președinție, e o interpretare. N-am spus că voi candida, am spus că nu exclud și v-am explicat și de ce. Nu e sigur, dar nu e exclus!” - a spus Dacian Cioloș la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.