Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe bătălia pentru moștenirea lui Diego Maradona? Fostul fotbalist nu a lăsat testament: 'Va fi o mare luptă'

Diego Maradona

Viața privată chinuită a lui Diego Maradona, cu relațiile sale încurcate și procesele de paternitate, sugerează că distribuirea moștenirii sale va fi o sarcină complexă pentru avocații care pretind cererile unui număr mare de copii - pe cei pe care i-a recunoscut și pe cei pe care nu i-a recunoscut, relatează într-o analiză amplă Buenos Aires Time.

"Va fi o mare luptă. El nu a lăsat testament", potrivit unei surse apropiate familiei care a refuzat să fie numită.

Maradona a făcut și a irosit milioane de-a lungul anilor săi la culmea faimei sale cu Barcelona, ​​Napoli și Argentina și a făcut și câteva investiții. Unele rapoarte care circulă de la moartea sa estimează averea sa la aproximativ 90 de milioane de dolari SUA.

Furios din cauza unei dispute cu fiica sa Giannina anul trecut, el a amenințat că va dona toată averea sa, inclusiv proprietăți, mașini de lux și contracte de sponsorizare, pentru caritate.

„Știu că acum, pe măsură ce îmbătrânești, oamenii sunt mai preocupați de ceea ce lași în urmă decât de ceea ce faci”, a spus el la acea vreme. "Și le spun tuturor că nu le voi lăsa nimic, că le voi da totul. Tot ce am în viața mea le voi oferi", a spus el.

Cu toate acestea, potrivit legislației argentiniene, o persoană poate da doar o cincime din bunurile sale. Cel puțin două treimi trebuie lăsate soțului sau descendenților decedatului.

Giannina, în vârstă de 31 de ani, a declanșat rândul acuzând anturajul fostei vedete că nu a avut grijă de el, ceea ce pare să fi fost o temă recurentă a relației lor.

Tatăl și fiica s-au împăcat la 60 de ani în octombrie, Giannina lăudându-l într-o serie de mesaje afectuoase postate pe rețelele de socializare cu sora ei Dalma.

"El este marele meu exemplu de toate lucrurile de făcut și toate cele de făcut. L-am admirat, ieri, azi și mereu. El m-a învățat să iert, să mă iert pe mine", a scris Gianinna.

Claudia Villafane a fost iubita din copilărie a lui Maradona de la vârsta de 15 ani, fiind singura sa soție. Ei au divorțat în 2003.

Cele două fiice ale lor, Dalma, 33 de ani și Giannina - au fost singurii copii pe care i-a recunoscut mulți ani.

Dar au fost și alții, care au generat gluma că Maradona a avut propria sa echipă de fotbal.

Diego Maradona a fost forțat să recunoască trei copii de-a lungul anilor, inclusiv Diego Junior, născut cu câteva luni înainte de Dalma.

Concepută cu cântăreața italiană Cristiana Sinagra și născută în 1986, la câteva luni după ce a condus Argentina în gloria Cupei Mondiale din Mexic, Maradona a avut nevoie de 29 de ani pentru a-și recunoaște paternitatea. Bolnav de Covid-19, Diego Junior nu a putut călători din Italia la înmormântarea tatălui său.

În 2008, legenda fotbalului a recunoscut-o pe Jana, născută în 1996 de mama ei Valeria Sabalain, fosta iubită de care a fost cel mai apropiat în ultimele luni ale vieții sale.

Un alt fiu Diego Ojeda s-a născut în 2013 din relația sa cu fosta iubită Verónica Ojeda.

Însă alții au susținut cererile de paternitate împotriva lui Maradona, inclusiv potrivit avocatului său, cel puțin trei în Cuba, unde Maradona a petrecut ani într-un program de reabilitare a drogurilor.

Spațiile dintre foștii parteneri și copiii lui Maradona au fost o temă recurentă din viața sa și au primit o difuzare completă pe rețelele de socializare și pe canalele de televiziune argentiniene.

Fiicele sale mai mari și mama lor păreau să fie cele care controlează joi aranjamentele funerare.

Cu toate acestea, câștigătorul Cupei Mondiale s-a aflat într-o dispută legală cu fosta soție cu privire la proprietatea a sute de obiecte de amintire din cariera sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.