Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe distribuirea voucherelor de vacanţă: De săptămâna viitoare, românii vor primi tichetele

voucher, tichet, vacanta

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, spune că de săptămâna viitoare va începe distribuirea voucherelor de vacanţă. El susţine că voucherele reprezintă un ajutor important atât pentru oameni, dar şi pentru turism, acestea putând fi folosite doar pe teritoriul României.

Bogdan Trif a participat luni la o întâlnire de lucru organizată de Consiliul Judeţean Constanţa în parteneriat cu Ministerul Turismului, la Palatul Administrativ din Constanţa, pe tema deschiderii sezonului estival, la eveniment fiind prezenţi investitori din turism, autorităţi locale şi reprezentanţi ai organelor de control, scrie news.ro.

Citește și: Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

La finalul întâlnirii, ministrul a spus, într-o conferinţă de presă, că se poate începe distribuirea voucherelor de vacanţă, angajaţii ministerului urmând să le primească săptămâna viitoare.

“Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Săptămâna viitoare, Ministerul Turismului o să le acorde tuturor angajaţilor. Este un ajutor extrem de important atât pentru oameni, dar şi pentru turismul din România. Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a menţionat ministrul Turismului.

Citește și: EXCLUSIV! Surpriză de proporții! Cine va fi șeful comisiei speciale care va modifica legea SRI! Nu este Gabriel Vlase

Potrivit legii, salariaţii din instituţiile şi autorităţile publice vor beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei. Acordarea voucherelor se face în limita sumelor prevăzute distinct cu această destinaţie, în bugetele proprii aprobate fiecărui ordonator de credite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.