Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe Festivalul Național de Teatru la București

facebook.com
Festivalul de Teatru de la Avignon

Începe Festivalul Național de Teatru la București. Evenimentul, care va dura 11 zile, include producții de teatru românești și străine, dezbateri, conferințe, expoziții, lansări de carte de teatru, ateliere de creație, evenimente online și spectacole radiofonice, anunță Nicușor Dan.

Începe Festivalul Național de Teatru la București. Evenimentul, care va dura 11 zile, include producții de teatru românești și străine, dezbateri, conferințe, expoziții, lansări de carte de teatru, ateliere de creație, întâlniri și dialoguri cu artiști invitați, evenimente online și spectacole radiofonice, scrie pe Facebook Nicușor Dan, conform News.ro.

„Echipa de curatori FNT 2023 – formată din Mihaela Michailov, Oana Cristea Grigorescu și Călin Ciobotari – a vizionat peste 150 de spectacole, cu premieră în stagiunea 2022-2023, realizate în teatre de stat și teatre independente și a optat pentru creatori și creatoare cu estetici diferite și limbaje teatrale variate, alegând producții pe care le-a considerat relevante. Astfel, spectatorii vor avea parte de producții pe texte de autori autohtoni și străini, semnate de directori de scenă cu experiență sau mai tineri, regizori cu estetici diferite și piese montate în teatre finanțate de consiliile județene sau municipale sau în teatre independente”, încheie primarul general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.