Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe NEBUNIA: Putin ORDONĂ măsuri militare de URGENȚĂ, după ce SUA s-au retras din Tratatul INF

trump putin trump

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat pregătirea unor măsuri militare ca reacţie la eventuala retragere a Statelor Unite din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF), informează site-ul agenţiei Tass.

Citește și: Ambasadorul României în Germania, scrisoare INCENDIARĂ către agenția din Germania care a răstălmăcit istoria României

La sfârşitul lunii noiembrie, Vladimir Putin a avut o serie de întrevederi cu directorii serviciilor de securitate, cu managerii din industria de apărare şi cu şefii comandamentelor militare.

"Au fost analizate măsuri pentru consolidarea capacităţilor de luptă ale forţelor armate şi mijloace necesare în contextul accelerării cursei înarmării din cauza planului Statelor Unite de retragere din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare", a declarat Serghei Şoigu, ministrul rus al Apărării.

"Comandantul suprem a fost informat despre procesul de construire şi dezvoltare a forţelor armate, despre capacitatea de a garanta securitatea militară şi a contracara un inamic avansat tehnologic", a subliniat Serghei Şoigu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.