Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe nebunia și în Franța: meciul celor de la PSG, amânat din cauza coronavirusului

www.goal.com
Neymar Mbappe PSG

Partida dintre Strasbourg şi Paris Saint-Germain, care ar fi trebuit să aibă loc vineri, a fost amânată în urma unei decizii a autorităţilor locale, care încearcă să controleze epidemia de coronavirus, anunță Reuters.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

Decizia a fost anunţată cu mai puţin de 24 de ore înaintea orei de disputare. Cele două cluburi au organizat conferinţele de presă obişnuite şi au anunţat loturile pentru partidă, însă partida nu va mai avea loc.

PSG şi-a exprimat nemulţumirea faţă de decizia luată şi precizează că ar fi preferat să afle mai rapid această informaţie, înainte să facă deplasarea la Strasbourg.

Meciul dintre cele două este primul din Ligue 1 amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Oficialii campionatului francez au luat deja măsuri pentru a preveni răspândirea virusului. Jucătorii nu vor mai da mâna înaintea meciului şi nu îi vor mai putea ţine de mână pe copiii cu care intră pe teren.

Pentru PSG urmează duelul cu Borussia Dortmund, de miercuri, din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. În tur, francezii au pierdut, scor 1-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.