Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe războiul pe dreapta: noul pol USR-PMP, acuzații explozive la adresa liderilor PNL

Facebook
pmp-usr-drula-tomac

USR și PMP încearcă să formeze un nou pol de dreapta, iar ținta lor sunt cei de la PNL. USR și PMP îi acuză pe liberali că încearcă să le racoleze primarii și pentru asta folosesc instituțiile statului.

”Disperarea PNL sub conducerea tandemului Ciucă - Bode atinge cote maxime, afirmă Uniunea Salvați România (USR) și Partidul Mișcarea Populară (PMP) într-un comunicat de presă comun.

Președinții celor două partide, Cătălin Drulă, respectiv Eugen Tomac, le transmit liderilor PNL că sunt „panicați că vine nota de plată a unei guvernări dezastruoase”.

„Așa că în veritabil stil mafiot peneliștii își ocupă timpul cu șantajarea primarilor USR și PMP în loc să guverneze în interesul întregii țări. Amenințări, blocaje, desanturi de peneliști se revarsă peste primarii noștri onești, care lucrează pentru binele comunităților pe care le administrează. Pentru Ciucă și Bode e greu să vadă că unii se pricep la munca lor și dezvoltă orașe și comune”, afirmă Cătălin Drulă și Eugen Tomac.

Dacă în PNL se practică șantajul cu dosare de la serviciul secret al lui Bode sau condiționări de fonduri de la buget, în România modernă nu mai este loc pentru astfel de practici, spun cei doi președinți.

PNL, presiune asupra primarilor

„Felul în care PNL manipulează fonduri publice ca să pună presiune pe primarii USR și PMP este doar unul dintre motivele pentru care PNL va fi măturat la alegeri în 2024. Românii alături de opoziția democratică din această țară nu vor accepta să călcați statul de drept în picioare și să ne marginalizați în Europa cu apucături dictatoriale și anti-democratice”, adaugă președinții USR și PMP.

Între timp, românii au petrecut cel mai scump Paște din ultimii 20 de ani. Prețurile la alimente au explodat cu PNL și PSD la guvernare. La fel facturile la energie, prețul la carburanți și ratele la dobânzi.

PNL (alături de PSD) vrea să împartă statul ca pe o pradă pentru privilegiați, în timp ce oamenii suferă din cauza scumpirilor. „Nu vor reuși, vom lupta pentru modernizarea României atât în administrația locală, cât și cea locală”, conchid Cătălin Drulă și Eugen Tomac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.