Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe RĂZBOIUL politic total! Klaus Iohannis, criticat în termeni duri de un USR-ist după declarația despre 10 August: 'Pervers, în stil pesedist...'

digi24.ro
Klaus Iohannis

Parlamentarul USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, a avut o reacție tranșantă după declarația lui Klaus Iohannis despre soluționarea dosarului 10 august.

Rușinos !Schamlos(în limba germană)

Președintele Iohannis care a numit-o pe Georgiana Hosu în fruntea DIICOT este responsabil direct din punct de vedere moral și politic de "trântirea" dosarului 10 august.

Pervers, în stil pesedist, domnul Iohannis îl roagă pe actualul ministru al Justiției să lămurească povestea clasării dosarului 10 august.

Domnul Iohannis mai bine mergea la ski zilele acestea...”, a spus Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Klaus Iohannis: „Solicit ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns în situația ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Românii au tot dreptul să știe cine sunt cei vinovați de actele de violență împotriva manifestanților pașnici. Lucrurile nu se pot încheia aici și de aceea am cerut ministrului Justiției și ministrului de Interne să găsească soluțiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă.”, a spus președintele Romaniei pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.