Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe scandalul privind celebrarea Centenarului! Propunerea lui Liviu Dragnea a revoltat USR

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea

Liderul senatorilor USR, Vlad Alexandrescu, a declarat marți, pentru MEDIAFAX, că președintele PSD Liviu Dragnea a propus, în ședința Birourilor Permanente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului, celebrarea Centenarului printr-o „ședință festivă” la București, pe 28 noiembrie.

„A fost o suplimentare a ordinii de zi, propusă de USR, să discutăm despre ce vom face pentru 1 Decembrie. Inițial, dl Dragnea a spus că urmează să luăm o decizie azi (marți - n.r.), dar când s-a ajuns la punctul respectiv a spus că mai bine să discutăm în următorul Birou Permanent reunit, dar că punctul lui de vedere este ca Parlamentul să facă o sesiune festivă la București în miercurea dinaintea zilei de 1 Decembrie, urmând ca pe ziua de 1 Decembrie senatorii și deputații să meargă fiecare acolo unde consideră că este necesar. Asta a fost varianta”, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, liderul grupului USR din Senat, Vlad Alexandrescu.

Potrivit acestuia, USR a propus să se țină o ședință festivă la Alba Iulia.

„Noi am întrebat dacă s-ar putea preconiza o reuniune a Parlamentului, sau măcar a Birourilor Permanente Reunite la Alba Iulia. Dl Dragnea a spus că părerea sa este că Centenarul trebuie să fie făcut la București, la Parlament”, a menționat Alexandrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.