Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Început cu stângul pentru Cătălin Cîrstoiu: PSD și PNL și-au ignorat candidatul la primul interviu

Captura FB
Cirstoiu 20

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a acordat primul interviu după intrarea în competiție. Acesta a apărut la Antena 3 CNN, în dialog cu jurnalistul Radu Tudor.

PSD și PNL dau însă un semnal negativ încă de la primul interviu. De fiecare dată când liderii celor două partide (președinți, vicepreședinți, miniștri) acordă interviuri televizate, acestea sunt retransmise în direct și pe paginile de Facebook oficiale.

De această dată, primul interviu al candidatului pentru Primăria Capitalei, funcția care strânge al doilea număr de voturi din țară, după președinte, a fost ignorat complet de comunicatorii PSD și PNL. Interviul nu a fost difuzat pe niciuna dintre paginile de Facebook ale partidelor.

Cătălin Cîrstoiu, prezentat oficial drept candidatul PSD-PNL

Președinții PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, l-au prezentat miercuri, la Palatul Parlamentului, Sala „Nicolae Bălcescu”, pe candidatul comun al celor două partide la Primăria Capitalei. Este vorba despre Cătălin Cîrstoiu, actualul manager al Spitalului Universitar din București.

Coordonatorii campaniei vor fi Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL), care care ar fi vrut să candideze la Primăria Capitalei. Liderii celor două partide au decis, însă, că mai oportună ar fi o candidatură comună.

De asemenea, PSD și PNL vor avea candidați comuni și la primăriile de sectoare, la Consiliul General al Municipiului București (CGMB) și la consiliile locale ale sectoarelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.