Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT AVIATIC în Egipt, în timpul vizitei lui Klaus Iohannis: Un avion a revenit la Cairo după ce s-a găsit un bilet de amenințare

EgyptAir

Un avion Airbus A220 al companiei aeriene naţionale egiptene Egyptair ce zbura pe ruta Cairo-Moscova a revenit miercuri de urgenţă pe aeroportul de plecare după ce pe un scaun al avionului a fost găsit un bilet scris cu un mesaj de ameninţare, relatează agenţiile Reuters şi EFE, potrivit Agerpres. Totul s-a petrecut în timpul vizitei președintelui Klaus Iohannis în Egipt.

Anunţul a fost făcut de compania aeriană, care a mai menţionat că autorităţile competente iau măsurile necesare, fără a preciza conţinutul mesajului sau alte detalii.

Incidentul survine la şase ani după ce un avion Airbus A321 al companiei ruse Kogalymavia, care zbura între staţiunea egipteană Sharm-el-Sheikh şi oraşul rus Sankt Petersburg, a explodat în aer, atentat revendicat de ramura egipteană a grupării Stat Islamic şi în urma căruia toate cele 224 de persoane aflate la bordul avionului au murit.

După acel atentat, guvernul de la Moscova a suspendat zborurile către Egipt, cursele aeriene între Rusia şi destinaţiile egiptene Sharm-el-Sheikh şi Hurghada fiind reluate abia anul acesta în august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.