Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ciudat în Prahova: Un tânăr de 20 de ani a reclamat la poliție că a fost violat de un adolescent

F. P.
thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un adolescent în vârstă de 17 ani din judeţul Prahova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de infracţiunea de viol. Victima este un consătean al adolescentului, care a reclamat fapta la poliţie.

Conform datelor furnizate sâmbătă de Poliţia judeţeană Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la acest caz joi dimineaţă, la ora 10:30, când un bărbat de 20 de ani din comuna Gura Vitioarei a reclamat la Poliţia oraşului Vălenii de Munte faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni de viol.

„Din cercetări a reieşit faptul că la data de 22 februarie a.c., în jurul orei 22.30, tânărul în cauză, în timp ce se afla în comuna Gura Vitioarei, ar fi fost constrâns de către un alt tânăr să întreţină raporturi sexuale orale. Tânărul de 17 ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la unitatea de poliţie pentru audiere”, informează poliţiştii, potrivit news.ro.

Joi, băiatul acuzat de agresiune sexuală a fost reţinut de către poliţişti, ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Vălenii de Munte a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.