Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ciudat la Alba: Un deputat PNL susţine că şi-a găsit maşina vandalizată, dar NU a depus plângere

florin roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, și-a găsit, joi, mașina vandalizată în parcarea din fața casei. Autoturismul avea un cauciuc tăiat, în timp ce, pe parbriz, deputatul susține că a găsit un pliant electoral PSD. El a declarat că nu a depus plângere la poliție, transmite MEDIAFAX.

Mașina deputatului PNL Florin Roman, parcată în fața casei din Alba Iulia, a fost vandalizată în noaptea de miercuri spre joi. Parlamentarul a descoperit dimineața că mașina are un cauciuc tăiat. De asemenea, în parbriz avea un pliant electoral PSD, motiv pentru care parlamentarul a postat poze pe pagina sa de Facebook, alături de întrebările: „Să fie o simplă coincidență? Am găsit pliantul PSD la ștergător și cauciucul tăiat?”.

„Nu am văzut pe nimeni. Azi dimineață, aveam mașina parcată în fața casei, pliantul în parbriz. Când am pornit, mi-am dat seama că nu pot mișca volanul, m-am uitat, roata era pe jantă, iar cauciucul era înțepat. Nu pot acuza pe nimeni, nu am cameră de vederi acasă, dar pe stradă erau parcate cam 30 de mașini și numai a mea era pe jantă. Mama, care e vecină cu mine, a primit pliantul în poștă, la mine era sub ștergătorul de parbriz”, a declarat deputatul Florin Roman, pentru MEDIAFAX.

Parlamentarul a precizat că nu a făcut plângere la poliție, deoarece este într-o perioadă foarte aglomerată și trebuie să fie prezent, joi, în mai multe localități, însă bănuiește că roata a fost tăiată de „vreun copil teribilist”.

„Nu pot să acuz pe nimeni, eu doar am întrebat cum, din atâtea mașini parcate pe stradă, doar mașina mea are probleme. Eu aseară m-am întors de la Sibiu, iar mașina nu avea nimic, nu am avut nicio problemă pe drum”, a mai declarat deputatul.

El a primit confirmarea că roata a fost tăiată, ulterior, la atelierul auto unde a dus mașina pentru schimbarea cauciucului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.