Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT cu un avion Tarom: S-a întors din drum din cauza unui geam fisurat

avion tarom

Un avion Tarom cu destinaţia Barcelona, având 105 persoane la bord, a revenit joi dimineaţă pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, la aproximativ o oră de la decolare, din cauza unui geam fisurat. Compania Tarom precizează că siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol şi că aceştia vor decola în scurt timp.

Cursa RO421, o cursă Tarom,  a decolat spre Barcelona la ora 8.51, revenind pe Otopeni la 09.59, din cauza unui geam fisurat. Conform reprezentanţilor Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti, avionul a aterizat în siguranţă. Pasagerii se află în terminalul aeroportului, în zona de îmbarcare.

Compania Tarom a precizat că este vorba despre o cursă Bucureşti - Barcelona, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49 şi care s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri.

"Decizia comandatului respectă procedura stipulată în manualul de zbor al aeronavei. Siguranţa pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă. Aeronava a aterizat în deplină siguranţã pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, primesc asistenţã la sol şi vor decola în scurt timp către destinaţia iniţială", anunţă compania într-un comunicat pentru STIRIPESURSE.RO, cerându-şi scuze pentru inconvenient.

Vezi și: Cercetătorii ne dau speranțe: Planta care te face mai DEȘTEPT .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.