Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV în fața unui club de noapte din Franța: O mașină a lovit mai multe persoane. Doi dintre răniți sunt în stare CRITICĂ

reuters
politie franta

O maşină a lovit mai multe persoane în faţa unui club de noapte la primele ore ale dimineţii de duminică în oraşul Cambrai din nordul Franţei, rănind şapte persoane, după care s-a izbit într-un stâlp, au relatat media locale, citate de agenţia Xinhua, scrie Agerpres.

Maşina a lovit şapte clienţi ai clubului de noapte şi un paznic după o presupusă ceartă cu gardianul în jurul orei locale 04.00 (02.00 GMT), conform ziarului La Voix du Nord.

Două dintre persoanele rănite sunt în stare critică şi au fost transportate la spital cu elicopterul, în timp ce alte cinci, care aveau răni minore, au fost duse la spitalul din Cambrai, a mai scris ziarul citat.

Şoferul maşinii a fost arestat. Poliţia a deschis o anchetă. Mai mulţi martori au spus că şoferul s-a certat cu gardianul.

O sursă din cadrul poliţiei a declarat pentru postul francez de televiziune LCI că cearta celor două persoane ar fi dus la acest incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.