Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident în Argeș: Focuri de armă trase pentru a opri o mașină condusă de un tânăr cu permisul suspendat

www.viatavalcii.ro
politist focuri de arma

Polițiștii din Argeș au tras patru focuri de armă, duminică seara, pentru oprirea unei mașini conduse, pe DN 7C, de un tânăr care avea permisul de conducere suspendat.

Polițiștii rutieri din Curtea de Argeș au observat, duminică seara, pe DN 7C, în localitatea Băiculești, o mașină condusă de un tânăr, care a depășit, încălcând marcajul longitudinal continuu, conform mediafax.

Polițiștii i-au făcut semnal de oprire, însă șoferul a mărit viteza de deplasare și a depășit coloana de vehicule. Mașina a fost dată în atenție, fiind identificată, în trafic, de polițiștii Secției Bascov, care au pornit în urmărirea acesteia.

Pentru somarea șoferului, în vederea opririi autoturismului, au fost trase patru focuri de armă, însă acesta și-a continuat deplasarea. În urma uzului de armă, nu au rezultat pagube materiale sau victime omenești.

Ulterior, autoturismul a fost găsit, abandonat, într-o parcare, pe A1, fără a avea plăcuțele de înmatriculare montate.

În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, au fost identificați, atât șoferul, cât și pasagerul, doi tineri, de 20 și 18 ani, ambii din județul Ilfov.

Aceștia au fost predați Secției de Poliție Rurală Bascov și audiați.

Din verificări, s-a stabilit faptul că tânărul de 20 de ani ar fi condus autoturismul, însă, în urma consultării bazei de date, s-a constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, luni, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.