Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident la ambasada Venezuelei din Washington - Mai mulți susținătoir ai lui Maduro au fist reținuți

Thesheet.ng
Nicolas Maduro

Poliția americană a reținut mai mulți susținători ai lui Nicolas Maduro care protestau în incinta Ambasadei Venezuelei de la Washington, după ce aceștia au refuzat să părăsească clădirea, potrivit Associated Press.

Ei consideră că Nicolas Maduro este președintele legitim al Venezuelei și au decis să protesteze în incinta Ambasadei ca urmare a deciziei Statelor Unite și a altor aproximativ 50 de țări de a-l recunoaște pe Juan Guaido ca președinte interimar.

Protestul a început în urmă cu peste o lună, când aproximativ 30 de activiști au început un protest în interiorul clădirii, însă numărul lor a scăzut pe parcurs. În momentul intervenției Poliției, în incintă se mai aflau patru protestatari.

Intervenția forțelor de ordine pentru evacuarea Ambasadei a avut loc la solicitarea noului ambasador al Venezuelei la Washington, numit recent de Juan Guaido.

Venezuela se află într-o criză politică din luna ianuarie, când Juan Guaido s-a proclamat președinte interimar, într-o încercare de a-l îndepărta de la putere pe președintele Nicolas Maduro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.