Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident la Curtea Militară de Apel. Un bărbat citat în dosarul Mineriada a leșinat la coadă

breaking news

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie începe marţi judecarea în cameră preliminară a dosarului Mineriadei din 13-15 iunie 1990, în care fostul preşedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman şi fostul director al SRI Virgil Măgureanu sunt acuzaţi de infracţiuni contra umanităţii.

Termenul de marţi al procesului se va desfăşura la sediul Curţii Militare de Apel Bucureşti. Nu au lipsit însă incidentele. Un bărbat citat în acest dosar a leșinat la coadă, informează Antena3, iar la sediul instituției a venit o ambulanță SMURD pentru a-l prelua.

Sute de oameni s-au prezentat la primul termen în cameră preliminară al dosarului "Mineriada din 13-15 iunie 1990". Nemulţumit de modul în care se desfăşoară procesul a fost şi preşedintele Asociaţiei 21 decembrie 1989, Teodor Mărieş. 

'Am fost aşteptaţi cu poliţie militară, miliţie, cu jandarmi, cu buletinul luat, deşi este un proces public. Nu ştim câţi vor intra în sală pentru că nu au loc. Poate doamna preşedintă a instanţei nu a uitat când a spus că acest proces se va termina într-un an şi jumătate, cu termene din două în două zile", a declarat Mărieş, pentru Agerpres.

La faţa locului a fost trimis un dispozitiv de jandarmi, care încearcă să facă ordine, fiind montate şi câteva garduri de protecţie în faţa instanţei.

La sediul Curții Militare de Apel a ajuns și fostul șef SRI, Virgil Măgureanu, care a intrat în sală. Acesta nu a dorit să facă declarații în fața jurnaliștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.