Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT la Muzeul Satului: Posibilă spargere în cursul nopţii. Reacţia conducerii/ UPDATE

muzeul-satului.ro
muzeul-satului

Un incident a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă la Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" din Bucureşti. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, persoane neindentificate ar fi păstruns în incinta muzeului şi ar fi sustras mai multe obiecte de patrimoniu. Informaţia privind furtul a fost infirmată de managerul instituţiei, ca a declarat că intruşii nu au sustras niciun obiect.

Potrivit surselor din cadrul instituţiei, a fost sesizată Poliţia, iar la ora publicării acestui articol se verifică înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Contactată de STIRIPESURSE.RO, Paulina Popoiu, managerul Muzeului Satului, a declarat că în dimineaţa zilei de azi s-a constatat dispariţia unui lacăt. În schimb, aceasta susţine că niciun obiect nu pare să lipsească din muzeu, adăugând că totul ar putea fi doar rodul neglijenţei unor îngrijitori.

Poliţia Capitalei nu a putut oferi deocamdată informaţii despre acest caz.

UPDATE: "Nu a dispărut niciun obiect din Muzeul Satului. Inventarele s-au făcut. Este doar u uşă deschisă. Se pare că cineva a venit de pe lac şi s-a jucat aici cu nişte sticle şi alăsat urme. Dar nu avem niciun obiect dispărut din muzeu, doar lacătul de care v-am spus. Nu au fost profesionişti. A fost cineva care a intrat cu barca, nu ştiu în ce fel. Am sesizat poliţia, sunt obligată să o sesizez. Acum scoatem imaginile de pe camere şi ar trebui să vedem pe cineva", a declarat managerul Muzeului Satului, pentru STIRIPESURSE.RO.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.