Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident la o terasă din Dolj - Un român cu domiciliul în Franța a scos pistolul la ceilalți clienți/ FOTO

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, cetățean român cu domiciliul în Franța, a amenințat clienții unei terase dintr-un sat din județul Dolj cu un pistol. Individul a fost prins și imobilizat, iar asupra lui a fost găsit un adevărat arsenal.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, român stabilit în Franța, care intrase în România pe 31 iulie, este cercetat pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi contrabandă calificată.

Potrivit Poliției, în noaptea de 1/2 august, poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi de un bărbat de 33 ani că pe terasa unui bar din centrul unui sat din județul Dolj un bărbat ameninţă consumatorii cu un pistol.

La vederea oamenilor legii, bărbatul a fugit către o stradă din localitate, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui. Individul a fost prins şi imobilizat, iar ulterior dus la audieri.

„În urma controlului corporal al bărbatului a fost găsit asupra sa un pistol, din categoria armelor neletale, supuse autorizării, cu muniţia aferentă în încărcător, despre care acesta a declarat că l-ar fi cumpărat din Franţa, precum şi o borsetă, în care erau documente de identitate şi o pereche de cătuşe. Totodată, în apropiere, poliţiştii au descoperit un rucsac, despre care bărbatul a declarat că i-ar aparţine, în care poliţiştii au găsit o armă tip arbaletă, 13 săgeţi, un cuţit cu lungimea de 30 de centimetri, un spray iritant cu piper, o cutie cu mai multe cartuşe și într-un sac menajer au fost găsite 4 recipiente cu capacitatea de un litru, care ar fi conţinut substanţe chimice”, au transmis reprezentanții IGPR.

Bunurile găsite au fost confiscate.

Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi folosit pistolul înainte de a ajunge pe terasa barului, la aproximativ 50 de metri de locația respectivă fiind găsit un tub cartuș.

De asemenea, polițiștii i-au percheziționat camera de hotel și au ridicat acte care pot constitui mijloace de probă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.