Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT la Palatul Snagov: Mai mulți protestatari i-au luat în primire pe nuntașii fiului lui Liviu Dragnea

stiripesurse.ro
cununie civila Valentin Dragnea Firea

Câțiva protestatari au întâmpinat invitații la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. La Palatul Snagov va avea loc petrecerea, dar și cununia religioasă, după ce a fost schimbată biserica din cauza mitingului anunțat.

Câțiva protestatari s-au mobilizat și au așteptat cu pancarte, pe marginea drumului către Palatul Snagov, invitații la nunta din familia Dragnea.

Citește și: Dezvăluire grea! Cine este cuscrul lui Liviu Dragnea și cu ce se ocupă tatăl miresei lui Ștefan Valentin Dragnea

„Nuntă cu penali”, „M... PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.

„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitație specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali”, a spus una dintre protestatare.

Citește și: Atenție! Boala ar putea fi transmisă pe apă

„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul și să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreții, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.

În urma protestelor anunțate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, așa cum era stabilită până în urmă cu puțin timp, ci în interiorul Palatului Snagov.

Citește și: Cristi Brancu va avea o nouă colegă la emisiunea „Agenția Vip”! Cine este aceasta

Sute de politicieni au fost invitaţi, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea şi, pe de altă parte, mii de oameni şi-au exprimat dorinţa pe Facebook de a participa la un protest în faţa bisericii unde va avea loc cununia. Liderul PSD a spus că refuză să amâne nunta copilului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.