Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident la Tulcea. Bărbat, săltat de jandarmi din mulțime după ce a huiduit în timpul discursurilor susținute de autorități la Ziua Unirii

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Un bărbat din judeţul Constanţa este cercetat de jandarmii tulceni, după ce a huiduit, miercuri, în Piaţa Tricolorului, în timpul discursurilor susţinute de autorităţi, cu prilejul ceremonialului organizat de Ziua Unirii Principatelor Române.

Huiduielile şi insultele adresate autorităţilor au fost urmate de retragerea individului din mulţime şi reţinerea acestuia de către lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) pentru cercetări.

"Bărbatul a fost identificat şi se vor lua măsurile legale în termenul prevăzut de lege. Termenul prevăzut de lege este de 6 luni", a precizat pentru agerpres purtătorul de cuvânt al IJJ, Anca Şerban.

Incidentul nu a oprit discursurile autorităţilor

Potrivit primarului Ştefan Ilie, bărbatul din judeţul Constanţa, care este cercetat de IJJ, a încheiat în urmă cu mai mulţi ani mai multe contracte cu autoritatea locală pentru execuţia unor lucrări, însă contractele au fost reziliate, din cauză că nu îşi îndeplinea obligaţiile.

În plus, bărbatul este acuzat şi de hărţuire.

"Mi-a trimis pe telefonul personal ameninţări şi jigniri, motiv pentru care am făcut plângere penală împotriva acestuia pentru hărţuire", a menţionat primarul Ştefan Ilie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.