Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul electoral a fost reluat la Costineşti / UPDATE

breaking news

10.41 - Procesul electoral a fost reluat la Costineşti, pe buletinele de vot imprimate greşit pentru candidatul la funcţia de primar, alegătorii fiind informaţi după intrarea în secţie că sigla PRO România a fost imprimată, din eroare, şi în dreptul candidatului PNL, urmând ca după tipărirea buletinelor rectificate acestea să fie puse la dispoziţia celor care nu au votat încă, informează AGERPRES.

*

Procesul de votare a fost întrerupt timp de o oră la Costineşti, duminică dimineaţă, anunță Antena3. Se pare că buletinele de vot au fost tipărite greşit, mai exact în dreptul numelui unui candidat figureaza sigla unui alt partid.

Peste 18 milioane de români sunt așteptați la urne pentru a-și alege, pentru următorii patru ani, primarii, consilierii locali și județeni și președinții de Consiliu Județean. În total, peste 43.000 de funcții la stat sunt în joc la alegerile de astăzi.

La alegerile de duminică, 27 septembrie 2020, românii pot vota doar în secțiile de votare la care sunt arondați și nu își pot exercita dreptul în altă comună sau alt oraș, ori județ, pentru că nu există liste suplimentare.

BREAKING Gabriela Firea votează: 'Mă bucur că sunt primul votant din această secție. Oamenii trebuie să fie pe primul loc'

Cei care vor să afle exact secția de votare la care sunt arondați și unde pot vota, trebuie să acceseze site-ul registrulelectoral.ro și să introducă următoarele date:

- CNP (codul numeric personal);

- Numele de familie;

- Codul de verificare.

Registrulelectoral.ro este un site oficial administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, datele personale introduse fiind securizate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.