Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident misterios în aer - Aeronavă cu sute de pasageri, plecată de la București spre Dubai, întoarsă din drum după două ore

newsair.ro
wizz air

Peste 200 de pasageri aflați la bordul unui zbor Wizz Air care a plecat duminică după-amiază de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă spre Dubai au fost luați prin surprindere când, după două ore de zbor, au fost informați că nu li se va permite să aterizeze la destinația dorită. Potrivit unui pasager aflat la bord, care a împărtășit această relatare cu publicația Gândul, aeronava Airbus a fost ulterior redirecționată și întoarsă la București.

Acest zbor, programat inițial pentru o durată de aproximativ șapte ore între București și Dubai duminică după-amiază, a fost întrerupt în mod neașteptat în timp ce survola Turcia. Aeronava a executat un viraj complet la 180 de grade și și-a refăcut traseul înapoi spre București, după cum se poate vedea pe platforma Flightradar24.

Aeronava în cauză este un Airbus A321, dotat cu 230 de locuri pentru pasageri. Sursele citate de Gândul au dezvăluit: "Eram în drum spre Dubai. După două ore de zbor, s-a luat decizia de a ne întoarce în România. La bord, pasagerii au fost informați că aterizarea în Dubai nu va fi posibilă".

Cauza exactă a acestei răsturnări de situație nu a fost dezvăluită până în prezent. Gândul a luat legătura cu reprezentanții companiei aeriene de buget din România, cu sediul la Budapesta, care s-au angajat să investigheze circumstanțele zborului și să ofere detalii suplimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.