Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident pe munte: Un tânăr a murit pe un traseu turistic din cauza unui infarct

news.ro
salvamont

Un tânăr de 34 de ani a murit pe un traseu turistic din cauza unui stop cardio-respirator. El făcea o drumeție pe munte și i s-a făcut rău. Salvamontiștii ajunși la fața locului au făcut manevre de resuscitare, dar tânărul nu a mai putut fi salvat, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs duminică. Echipa Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj care asigura permanența în Stațiunea Muntele Băișorii a fost solicitată de Serviciul Public Județean Salvamont Alba pentru a interveni la un incident petrecut în zona Rezervației Scărița Belioara din județul Alba.

Citește și: Gabriela Firea îi bate obrazul lui Ludovic Orban: ‘Este proiectul pe care eu, împreună cu Institutul Matei Balș, condus de profesorul Adrian Streinu-Cercel, l-am inițiat încă din primăvară’ .

Solicitarea de sprijin a venit pentru un bărbat de 34 de ani care a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla în drumeție în zonă.

Salvamontiștii clujeni au ajuns la victimă, au făcut manevrele de resuscitare, au aplicat defibrilatorul, însă după o oră și 40 de minute medicul din dispecerat a decis oprirea acestora și declararea decesului.

Trupul bărbatului a fost trasportat cu UTV-ul Salvamontului până în Stațiunea Muntele Băișorii și predat apoi reprezentanților Institutului de Medicină Legală Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.