Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene INCREDIBILE! Fotbalist român, la un pas de moarte pe teren. Ambulanța nu avea medic

fotbal drepturi tv minge

Un fotbalist a fost la un pas de moarte în timp ce juca într-un meci de pregătire. Codruţ Anghel, de la echipa secundă a Concordiei Chiajna, s-a prăbuşit pe terenul de fotbal, după ce s-a ciocnit violent de un fotbalist din formaţia adversă.

Mijlocaşul, în vârstă de 23 de ani, a rămas inconştient pe gazon. Evenimentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, însă abia acum Codruţ Anghel a povestit ce i s-a întâmplat. Potrivit declaraţiilor sale, ambulanţa care asista la meci nu avea medic şi nici aparatură necesară pentru a-l putea transporta la spital. Echipajul nu avea nici defibrilator şi nici targă, aşa că a fost scos de pe teren cu o prelată.

Premierul Mihai Tudose, lovitură GREA pentru Tăriceanu în materie de afaceri

Calvarul fotbalistului a continuat, pentru că apoi a fost mutat dintr-o salvare în alta, până când în final a ajuns la spital, în stare extrem de gravă. Anghel era în comă de gradul trei, după ce a stat în stare de inconştienţă în jur de două ore şi jumătate.

Incidentul a reamintit de o altă tragedie petrecută pe terenul de fotbal. Patrick Ekeng, jucător de la Dinamo, a murit cu zile, după ce a fost preluat de pe gazon de o ambulanţă după mai bine de trei minute din momentul în care s-a prăbuşit pe teren. În tot acest timp, nimeni nu i-a făcut masaj cardiac. Ambulanţa care asigura serviciile medicale la meci nu avea însă echipamentul necesar pentru resuscitarea unui pacient aflat în stop cardiac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.