Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident sângeros la shaormerie! Nepalez tăiat cu maceta de iubitul unei femei nemulțumite de mâncare / Video

captura video
bataie saormerie nepalez maceta bucuresti

O încăierare sângeroasă a avut loc, în noaptea de joi spre vineri la un cunoscut fast-food din București. Un bărbat, angajat al shaormeriei, a fost atacat cu maceta de un individ.

Anterior conflictului, o femeie a fost nemulțumită de produsul cumpărat. Aceasta a avut o discuție în contradictoriu cu nepalezul, iar la câteva minute distanță a venit individul care a sărit în apărarea prietenei. Acesta i-a dat direct o palmă angajatului, care a ripostat și el. După ce s0-au înjurat ca la ușa cortului,  bărbatul a sărit direct cu maceta pe el.

Nepalezul a primit îngrijiri medicale, iar agresorul a fugit, ascunzându-se în prezent. Polițiștii îl caută pentru a-l trage de răspundere.

Ce spune Poliția Capitalei

"La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească.

Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3", anunță Poliția Capitalei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.