Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident SINISTRU: o infirmieră a MURIT după ce a căzut de la 2 metri, în subsolul spitalului

breaking news ultima ora

Moarte sinistră, într-un spital din România.  O infirmieră a Spitalului Municipal Rădăuți a murit după ce a căzut de la peste 2 metri în subsolul clădirii spitalului. Victima se afla în timpul programului și primele indicii arată că ar fi părăsit locul de muncă, conform Mediafax.

Femeia în vârstă de 58 de ani, angajată a Spitalului Municipal Rădăuți, județul Suceava, a murit luni seară, după ce a căzut în subsolul unității medicale.

Citește și: S-A AFLAT - Care e cocktailul de medicamente cu care s-au VINDECAT mai mulți bolnavi de coronavirus

Femeia lucra la spital din anul 2004, ca îngrijitoare-infirmieră, iar luni și-a început programul de noapte, de la ora 19:00.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, în jurul orei 20:20, femeia a mers în curtea din spatele spitalului, spre spațiul amenajat special pentru depozitarea deșeurilor periculoase, iar în momentul în care a ajuns în dreptul căii de acces către subsol, a căzut de la peste 2 metri, pe o suprafață plană din beton.

„Regretăm evenimentul, însă conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, se pare că persoana a părăsit locul de muncă, în speță compartimentul de primiri urgențe, s-a deplasat din proprie inițiativă în curtea interioară a spitalului, din motive necunoscute. Acolo, în timpul deplasării, s-a dezechilibrat și a căzut în subsolul tehnic al clădirii. De asemenea, pe imaginile surprinse de camere reiese că nu avea nimic în mână în momentul deplasării", a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi.

Personalul de pază a observat momentul în care infirmiera a căzut și a alertat cadrele medicale. Victima a fost transportată imediat în camera de primiri urgențe, cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral deschis cu pierdere de substanță, contuzie cerebrală, dilacerare cerebrală, stop cardio-respirator".

Medicii au făcut manevrele de resuscitare însă, în ciuda acestora, infirmiera a decedat.

„A fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, pentru a analiza toate condițiile în care s-a produs evenimentul respectiv. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în cadrul căruia va fi efectuată necropsia. Ulterior, rezultatele vor fi coroborate cu ancheta făcută de către inspectorii ITM. De asemenea, evenimentul a fost raportat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți", a transmis, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.