Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident șocant în Grecia. Un bărbat a murit după ce ar fi fost împins de pe pasarela unei nave pentru că nu avea bilet

nava blue horizon grecia

Un bărbat de 36 de ani a murit după ce ar fi fost împins de pe pasarela unei nave, în portul maritim Pireu din Grecia. Membrii echipajului navei Blue Horizon sunt acuzați că l-au aruncat de pe navă, bărbatul găsindu-și sfârșitul în apă. Patru membri ai echipajului feribotului Blue Horizon au fost arestați după ce videoclipurile postate pe rețelele de socializare au arătat ce s-a întâmplat, informează Greek City Times.

Potrivit eKriti, bărbatul de 36 de ani încerca să se urce la bordul navei care pleca spre portul Heraklion. Potrivit imaginilor, el a încercat să urce pe nava care pornea deja și a fost împins în apă.

Conform Radio Creta, el călătorea des din Pireu și era cunoscut de echipaj. "Bărbatul probabil că nu avea bilet. Un tip în cămașă albă și cu însemne pe umăr, un căpitan, nu știu ce este, l-a împins. A făcut 2-3 încercări de a urca la bord și îl împingeau când nava a început să părăsească portul. L-au tot împins. Era clar că va cădea în mare și, ca urmare, în cele din urmă a căzut", a declarat un pasager.

"Este imposibil ca Antonis să nu fi avut un bilet", a declarat fratele său."Toată lumea îl iubea, toată lumea din Agios Nikolaos, ceea ce nu este o exagerare. Întrebați pe oricine vreți despre fratele meu", declară fratele său. Șocați de incident, martorii au contactat Garda de Coastă pentru a anunța incidentul. Tânărul de 36 de ani provenea dintr-o familie numeroasă. În ultima vreme, lucra într-un magazin de fructe. al unei familii de zece persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.